Heat it

Идеята за сформирането на отбор Heat it се заражда през 2017 г. по време на студентско състезание. Изморени от ухапвания от комари, група ентусиасти решават да изпробват лечението с концентрирана топлина и веднага се убеждават в неговата ефективност. Наличните продукти обаче са твърде неудобни за пренасяне и не могат да се персонализират… Затова отборът взима нещата в свои ръце и създават уникален продукт! Инфотел 2000 вече можем да се похвалим, че сме проводник на този проект на нашите партньори от Heat it! 

 

Ухапванията от най-различни насекоми (комари, конски мухи, оси, пчели и други) могат да бъдат третирани ефективно с топлина, но е нужно да има и smart решения за лечение на ужилванията. Именно това мотивира група млади хора да създадат иновативен медицински продукт, докато все още са студенти. Сега те са Kamedi GmbH – динамичен стартъп от Карлсруе със собствена разработка и високотехнологично производство.

От 2019 г. heat it е сертифициран производител със собствена развойна дейност и производство в Технологичния завод в Карлсруе. Междувременно повече от 15 брилянтни умове работят в различни отдели на вече успешния медико-технологичен стартъп. От снабдяването, през производството, до доставката: heat it не оставят нищо на случайността и държат на безкомпромисното качество.

УНИКАЛНИЯТ HEAT IT ЛЕЧИТЕЛ НА УХАПВАНИЯ ОТ НАСЕКОМИ

✅ Съвместим с Lightning / USB-C
✅ Сертифицирано медицинско изделие
✅ Произведено в Германия
✅ Мобилно приложение на български език
✅ 12 режима за персонализиране на лечението
✅ Подходящо за деца
✅ Съвместим с: Android + iPhone 15 (USB-C)

✅  Мобилното приложение heat it
Безплатното и интуитивно проектирано приложение heat it е основният елемент за използване на heat it. Иновативното съчетание между устройството за лечение на ухапвания от насекоми и смартфона вече е убедило повече от 500 000 потребители, които общо са извършили повече от 20 милиона процедури. Така че се намирате в най-добрите ръце.

Станете наш партньор!

Свържете се с нас, за да изградим едно успешно партньорство!