Инфотел 2000

е водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти в областта на аксесоарите за мобилни устройства, смарт устройства и цифрови телевизори, стоките за дома и офиса.

Фирмата разполага със собствени търговски и мърчандайзинг отдел изцяло посветен на добрата реализация на предлаганите стоки и покриващ територията на цялата страна.

Базата на нашата организация е уверен, енергичен и мотивиран екип, който постига резултати в среда близа до семейната която се стремим да създадем за него.

Уважението и подкрепата за хората, които работят отговорно, лоялно и почтено е ключово за успеха ни. Дългосрочната ни визия за успех се фокусира и върху нашите клиенти и партньори с ефективното управление и предаването на опит

В момента Инфотел 2000 ООД дистрибутира продуктите си в над 1500 крайни точки на продажба при над 1000 крайни клиента.

Над 0
крайни точки на продажба

Нашата основна ценност е клиентите ни да получават персонално внимание и съдействие, съобразено с техните изисквания – независимо от сегмента в който попадат.

За да сме сигурни, че сме максимално достъпни и за да стигнем до всеки краен клиент – развихме и собствен онлайн магазин, който освен да представя портфолиото ни – да бъде в полза на всеки, който има нужда от помощ и консултация за своя избор – с директен контакт с някой от членовете на нашия екип.

Успешно си партнираме както с най-големите търговски вериги в България, в различните канали – така и с бизнес партньори от малкия и среден бизнес, независими търговци и различни по обем предприемачески дружества

Целта на Инфотел 2000 ООД е да предложи на партньорите си устойчив бизнес с качествени продукти и професионален мениджмънт в дистрибуцията. За крайните си клиенти ние се стремим да предложим решения задоволяващи всяка нужда в различните категории – мобилни телефони, мобилни аксесоари, стоки за дома, осветление, хранителни продукти.

Ето защо като избор, Инфотел 2000 отговаря най-добре на нуждите на своите бизнес партньори, с оптималната комбинация от предлагане на продукти, услуги, гъвкавост и експертност

Част от Инфотел 2000 е също и Z-Light.

Част от Инфотел 2000 е също и Z-Light.

Z-Light е дружество, специализирано в търговията с продукти за осветление и е официален партньор на Zumtobel Group за територията на България.
Компанията разполага с висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на осветлението и се развива в следните основни направления:

  • Внос и продажби на осветителни тела и решения;
  • Светлинно проектиране, измервания, одити и пълен инженеринг за намаляване на енергопотреблението;
  • Светотехнически калкулации и технико-икономически (ROI) анализи и консултинг;
  • Възможност за финансиране на енергоефективни проекти за осветление

„FEDON S.A“ е гръцка компания, основана още през 1971 година.

С качеството на продуктите си и ниските цени те успяват да доминират сладкарската промишленост както на Гръцкия, така и на Международния пазар.

Техните продукти са във всяка верига супермаркети в Гърция, както и в по-малки магазини в цялата страна. Mогат да се намерят в 13 страни в Европа, САЩ, Канада и Австралия, включително и в България.

Biscotti Tsoungari , са гръцки производители на тестени продукти базирани  в  гр.  Солун. Техните три основни цели са: качество, традиция и разнообразие. Мисията им е да произвеждат само висококачествени продукти. Качеството  на техните продукти представлява основната цел на компанията.

Те следват  традиционният начин на производство, базиран на ръчно избрани и естествени съставки, следвайки рецептите, създадени от 1936 г. и продължават да създават нови винаги ръчно направени продукти.

Продуктовата гама на Biscotti Tsoungari включва повече от 100 продукта като бисквитки, сладкиши, гръцки сиропирани сладни и други  различни типично Гръцки Коледни и Великденски козунаци.

yumis logo

Yumis е хранителна компания, която произвежда супи, подправки, пудинги, бита сметана, чайове, фъстъци, локум, кремове, сушени плодове и много други продукти.

На юг от Сърбия, разположен в Ниш, Yumis със своите продукти отговаря на изискванията и желанията на потребителите по целия свят. Основана през 1991 г., от малка семейна компания тя прераства в разпознаваема индустрия. Към момента Yumis е лидер в тази част на хранително-вкусовата промишленост в почти всички категории и като производител не изостава от големите световни компании от хранително-вкусовата промишленост в нито един сегмент.

Yumis със своите 200 служители оперира на пазарите на 27 страни по света.

Държим на качеството

Ние предоставяме на нашите клиенти пълна гама от качествени мобилни телефони, аксесоари за мобилни телефони, смарт устройства и цифрови телевизори, които са първи на пазара и се доставят винаги в срок. Успешно развиваме различни категории продукти и различни брандове, във всички потребителски сегменти.

Гарантирана наличност

Ние поддържаме постоянни складови наличности, които могат да са на Ваше разположение до 2 работни дни, което ще помогне в планирането на стоковата ви наличност и ще ви носи спокойствието, че винаги може да разчитате на количества от всяка стока.

Екип от професионалисти

С нашия екип от професионалисти предлагаме цялостни и всеобхватни бизнес решения за продажби, услуги, маркетинг и бранд мениджмънт за цялата гама от нашето портфолио. Всички бизнес решения и действия на ръководството са изцяло съобразени с визията, мисията, принципите и ценностите на компанията.

Безопасна среда

Стараем се да създадем безопасна работна среда за нашите служители, която им позволява да достигат пълния си потенциал.

Развитие

Стараем се да сме в крак с всички новости и желания на пазара и нашите клиенти.

Запознайте се с екипа на Инфотел 2000

SSK07179_ edited _8