Инфотел 2000

е водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти в областта на аксесоарите за мобилни устройства, смарт устройства и цифрови телевизори, стоките за дома и офиса.

Фирмата разполага със собствени търговски и мърчандайзинг отдел изцяло посветен на добрата реализация на предлаганите стоки и покриващ територията на цялата страна.

Базата на нашата организация е уверен, енергичен и мотивиран екип, който постига резултати в среда близа до семейната която се стремим да създадем за него.

Уважението и подкрепата за хората, които работят отговорно, лоялно и почтено е ключово за успеха ни. Дългосрочната ни визия за успех се фокусира и върху нашите клиенти и партньори с ефективното управление и предаването на опит

В момента Инфотел 2000 ООД дистрибутира продуктите си в над 1500 крайни точки на продажба при над 1000 крайни клиента.

Над 0
крайни точки на продажба

Нашата основна ценност е клиентите ни да получават персонално внимание и съдействие, съобразено с техните изисквания – независимо от сегмента в който попадат.

За да сме сигурни, че сме максимално достъпни и за да стигнем до всеки краен клиент – развихме и собствен онлайн магазин, който освен да представя портфолиото ни – да бъде в полза на всеки, който има нужда от помощ и консултация за своя избор – с директен контакт с някой от членовете на нашия екип.

Успешно си партнираме както с най-големите търговски вериги в България, в различните канали – така и с бизнес партньори от малкия и среден бизнес, независими търговци и различни по обем предприемачески дружества

Целта на Инфотел 2000 ООД е да предложи на партньорите си устойчив бизнес с качествени продукти и професионален мениджмънт в дистрибуцията. За крайните си клиенти ние се стремим да предложим решения задоволяващи всяка нужда в различните категории – мобилни телефони, мобилни аксесоари, стоки за дома, осветление, хранителни продукти.

Ето защо като избор, Инфотел 2000 отговаря най-добре на нуждите на своите бизнес партньори, с оптималната комбинация от предлагане на продукти, услуги, гъвкавост и експертност

Част от Инфотел 2000 е също и Z-Light.

Част от Инфотел 2000 е също и Z-Light.

Z-Light е дружество, специализирано в търговията с продукти за осветление и е официален партньор на Zumtobel Group за територията на България.
Компанията разполага с висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на осветлението и се развива в следните основни направления:

  • Внос и продажби на осветителни тела и решения;
  • Светлинно проектиране, измервания, одити и пълен инженеринг за намаляване на енергопотреблението;
  • Светотехнически калкулации и технико-икономически (ROI) анализи и консултинг;
  • Възможност за финансиране на енергоефективни проекти за осветление

„FEDON S.A“ е гръцка компания, основана още през 1971 година.

С качеството на продуктите си и ниските цени те успяват да доминират сладкарската промишленост както на Гръцкия, така и на Международния пазар.

Техните продукти са във всяка верига супермаркети в Гърция, както и в по-малки магазини в цялата страна. Mогат да се намерят в 13 страни в Европа, САЩ, Канада и Австралия, включително и в България.

Biscotti Tsoungari , са гръцки производители на тестени продукти базирани  в  гр.  Солун. Техните три основни цели са: качество, традиция и разнообразие. Мисията им е да произвеждат само висококачествени продукти. Качеството  на техните продукти представлява основната цел на компанията.

Те следват  традиционният начин на производство, базиран на ръчно избрани и естествени съставки, следвайки рецептите, създадени от 1936 г. и продължават да създават нови винаги ръчно направени продукти.

Продуктовата гама на Biscotti Tsoungari включва повече от 100 продукта като бисквитки, сладкиши, гръцки сиропирани сладни и други  различни типично Гръцки Коледни и Великденски козунаци.

Yumis е хранителна компания, която произвежда супи, подправки, пудинги, бита сметана, чайове, фъстъци, локум, кремове, сушени плодове и много други продукти.

На юг от Сърбия, разположен в Ниш, Yumis със своите продукти отговаря на изискванията и желанията на потребителите по целия свят. Основана през 1991 г., от малка семейна компания тя прераства в разпознаваема индустрия. Към момента Yumis е лидер в тази част на хранително-вкусовата промишленост в почти всички категории и като производител не изостава от големите световни компании от хранително-вкусовата промишленост в нито един сегмент.

Yumis със своите 200 служители оперира на пазарите на 27 страни по света.

Нов за Българския пазар Френски бранд – разразстващ се семеен бизнес, чиято цел е да създава, да обновява, да произвежда, да събира и доставя бонбони и шоколадови продукти, играчки с бонбони или шоколад. В днешния ден се продават в повече от 50 държави по целия свят!

А продуктите са с високо качество, не само на играчките, но и на самите бонбони и шоколад – нещо,което много често липсва при останалите подобни брандове на пазара.

Fizzy не употрябява изкуствени оцветители и овкусители, има безглутенови продукти и такива, подходящи за вегани – играчките са от най-високо качество, преминали всякакви тестове и сертификации!

Играчки, сладкарски изделия, традиционни играчки от дърво, плюшени играчки… В заключение повече от 80 нови продукта се създават всяка година благодарение на въображението на нашите създатели.

Физи – Желани от деца,

Избрани от Родителите !

Cat’s and Dog’s Water , марка на Trivarga е Швейцарска компания, която използва чиста Австрийска изворна вода и най-висококачествените плодове, витамини и минерали и от тях прозвежда функционални напитки за домашни любимци, които да поддържат най-верния ви спътник хидратиран.

Напитката, която предлагаме екслузивно за България е на водна основа и съдържа всички необходими основни хранителни вещества, протеини, витамини и минерали. Без захар и консерванти. С ниско съдържание на лактоза и невероятен вкус на банан.

Подходяща както за изцяло заместване на водата в менюто на Вашия домашен любимец, така и за преодоляване на специфични нужди – като дехидратация, авитаминоза, проблеми със храносмилателната система, кожата и костите.

Зарадвайте домашния си любимец, като му дадете екстрите, които заслужава – този път под формата на вкусна и полезна домашна напитка – заменете изцяло витамините и добавките и забравете досадното и трудно даване на таблетки на Вашия любим спътник в живота – Вашата котка или куче !

И най- хубавото е, че ще бъдете първите, които ще опитат !

Хранителната ни добавка е нова за България и по предварителните проучвания и срещи с големите ни клиенти – тя ще се превърне в продукт, който ще ни спечели най- вече спокойствие – на нас и нашите любимци и ще генерира висока ротация и приходи!

Държим на качеството

Ние предоставяме на нашите клиенти пълна гама от качествени мобилни телефони, аксесоари за мобилни телефони, смарт устройства и цифрови телевизори, които са първи на пазара и се доставят винаги в срок. Успешно развиваме различни категории продукти и различни брандове, във всички потребителски сегменти.

Гарантирана наличност

Ние поддържаме постоянни складови наличности, които могат да са на Ваше разположение до 2 работни дни, което ще помогне в планирането на стоковата ви наличност и ще ви носи спокойствието, че винаги може да разчитате на количества от всяка стока.

Екип от професионалисти

С нашия екип от професионалисти предлагаме цялостни и всеобхватни бизнес решения за продажби, услуги, маркетинг и бранд мениджмънт за цялата гама от нашето портфолио. Всички бизнес решения и действия на ръководството са изцяло съобразени с визията, мисията, принципите и ценностите на компанията.

Безопасна среда

Стараем се да създадем безопасна работна среда за нашите служители, която им позволява да достигат пълния си потенциал.

Развитие

Стараем се да сме в крак с всички новости и желания на пазара и нашите клиенти.

Запознайте се с екипа на Инфотел 2000

SSK07179_ edited _8