Инфотел 2000

е водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти в областта на аксесоарите за мобилни устройства, смарт устройства и цифрови телевизори, стоките за дома и офиса.

Фирмата разполага със собствени търговски и мърчандайзинг отдел изцяло посветен на добрата реализация на предлаганите стоки и покриващ територията на цялата страна.

Базата на нашата организация е уверен, енергичен и мотивиран екип, който постига резултати в среда близа до семейната която се стремим да създадем за него.

Уважението и подкрепата за хората, които работят отговорно, лоялно и почтено е ключово за успеха ни. Дългосрочната ни визия за успех се фокусира и върху нашите клиенти и партньори с ефективното управление и предаването на опит

В момента Инфотел 2000 ООД дистрибутира продуктите си в над 1500 крайни точки на продажба при над 1000 крайни клиента.

крайни точки на продажба
Над 0

Нашата основна ценност е клиентите ни да получават персонално внимание и съдействие, съобразено с техните изисквания – независимо от сегмента в който попадат.

За да сме сигурни, че сме максимално достъпни и за да стигнем до всеки краен клиент – развихме и собствен онлайн магазин, който освен да представя портфолиото ни – да бъде в полза на всеки, който има нужда от помощ и консултация за своя избор – с директен контакт с някой от членовете на нашия екип.

Успешно си партнираме както с най-големите търговски вериги в България, в различните канали – така и с бизнес партньори от малкия и среден бизнес, независими търговци и различни по обем предприемачески дружества

Целта на Инфотел 2000 ООД е да предложи на партньорите си устойчив бизнес с качествени продукти и професионален мениджмънт в дистрибуцията. За крайните си клиенти ние се стремим да предложим решения задоволяващи всяка нужда в различните категории – мобилни телефони, мобилни аксесоари, стоки за дома, осветление, хранителни продукти.

Ето защо като избор, Инфотел 2000 отговаря най-добре на нуждите на своите бизнес партньори, с оптималната комбинация от предлагане на продукти, услуги, гъвкавост и експертност

Част от Инфотел 2000 е също и Z-Light.

Част от Инфотел 2000 е също и Z-Light.

Z-Light е дружество, специализирано в търговията с продукти за осветление и е официален партньор на Zumtobel Group за територията на България.
Компанията разполага с висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на осветлението и се развива в следните основни направления:

  • Внос и продажби на осветителни тела и решения;
  • Светлинно проектиране, измервания, одити и пълен инженеринг за намаляване на енергопотреблението;
  • Светотехнически калкулации и технико-икономически (ROI) анализи и консултинг;
  • Възможност за финансиране на енергоефективни проекти за осветление

Държим на качеството

Ние предоставяме на нашите клиенти пълна гама от качествени мобилни телефони, аксесоари за мобилни телефони, смарт устройства и цифрови телевизори, които са първи на пазара и се доставят винаги в срок. Успешно развиваме различни категории продукти и различни брандове, във всички потребителски сегменти.

Гарантирана наличност

Ние поддържаме постоянни складови наличности, които могат да са на Ваше разположение до 2 работни дни, което ще помогне в планирането на стоковата ви наличност и ще ви носи спокойствието, че винаги може да разчитате на количества от всяка стока.

Екип от професионалисти

С нашия екип от професионалисти предлагаме цялостни и всеобхватни бизнес решения за продажби, услуги, маркетинг и бранд мениджмънт за цялата гама от нашето портфолио. Всички бизнес решения и действия на ръководството са изцяло съобразени с визията, мисията, принципите и ценностите на компанията.

Безопасна среда

Стараем се да създадем безопасна работна среда за нашите служители, която им позволява да достигат пълния си потенциал.

Развитие

Стараем се да сме в крак с всички новости и желания на пазара и нашите клиенти.

Запознайте се с екипа на Инфотел 2000