Uyar

Uyar Saraciye е семейна компания за производство на куфари от 60 години, чието управление винаги е било предавано на членове на семейството, съответно от второ и трето поколение. Компанията, която работи в Истанбул-Турция от 1957 г., е водеща в производството на куфари и аксесоари за куфари в Турция, както и сред най-известните европейски компании в сектора. 

uyar infotel

Амбициите на компанията

Uyar Saraciye продължава да си поставя все по-високи цели с 300 служители, 9000 m2 закрита площ, производствен капацитет от 2000 единици на ден и позицията си на лидер в сектора в Турция с износ на стоки в над 20 различни страни. Компанията внедрява в работните процеси постоянно развиващите се производствени технологии като дава приоритет на високото качество .​

Портфолио за пример

През последните 27 години фирмата е много успешна в сферата на soft-shell (плат) и hardshell куфари с марката Ground, като предлага продукти със средно и високо качество на достъпни цени.

Чрез опит от 60 години и следпродажбена поддръжка Uyar Saraciye предоставя услуги на марки като Ground и Francesco Ferellino, както и на други световни марки с висока репутация.

Компанията постига успех във физическите и химически тестове на продуктите и непрекъснато разширява своите цели за предоставяне на висококачествени услуги, като поддържа производствените си системи винаги отворени за разработки и иновации.

Ние сме Инфотел 2000

Вдигнете оборота и печалбата на своя бизнес!
Ние имаме продуктите и знанията да го осъществим заедно.

Станете наш партньор!

Свържете се с нас, за да изградим едно успешно партньорство!