Hello Towels

Хавлии от 100% памук с грабващи вниманието опаковки направени изцяло от рециклируем материал. Универсален подарък за всеки повод.

Нещо повече от хавлия

Hello Towels не са просто обикновени кърпи. Те са обагрени в разнообразие от цветове, като така създават необикновен стил.
Подаръчните кутии, в които се съхраняват са от рециклиран картон.

Светът на Hello Towels е цветен!

Ние сме Инфотел 2000

Устойчивост и качество

Благодарение на необичайната тъкан на тези кърпи се създава плоска структура на тъканта, която гарантира дълъг живот и следователно е с по-добро качество. Хавлиените кърпи Hello Towels са изработени от 100% памук и са произведени в Турция. Естественият материал прави хавлиите особено меки и приятни за използване.

Перфектният подарък

Търсите подарък за рожден ден или Коледа?  Hello Towels определено e подходящ подарък за всеки. Независимо дали семпли, модерни или цветни и необичайни, колекциите предлагат голямо разнообразие от дизайни, които правят решението още по-трудно. Правилният модел за всеки повод може да бъде намерен тук с широка гама от цветове, тъй като употребата на кърпите Hello Towels е универсална.

А за всички, които се затрудняват особено да опаковат подаръка си, кърпите са опаковани в цветни, стилни и забавни подаръчни кутии под формата на цилиндър. Така сърцата на любимите хора могат да бъдат покорени с идеалния подарък без опаковъчна хартия.

Hello Towels – Идеалният подарък!

Вдигнете оборота и печалбата на своя бизнес!
Ние имаме продуктите и знанията да го осъществим заедно.

Позволете ни да ви разкажем повече за нас и нашите продукти

Инвестирайте само 30 минути от времето за среща с нас