Fizzy

Нов за българския пазар френски бранд – разразстващ се семеен бизнес, чиято цел е да създава, да обновява, да произвежда, да събира и доставя бонбони и шоколадови продукти, играчки с бонбони или шоколад. В днешния ден се продават в повече от 50 държави по целия свят!

Продуктите са с високо качество, не само на играчките, но и на самите бонбони и шоколад – нещо, което много често липсва при останалите подобни брандове на пазара.

Fizzy не употрябява изкуствени оцветители и овкусители, има безглутенови продукти и такива, подходящи за вегани – играчките са от най-високо качество, преминали всякакви тестове и сертификации!

Играчки, сладкарски изделия, традиционни играчки от дърво, плюшени играчки… В заключение повече от 80 нови продукта се създават всяка година благодарение на въображението на нашите създатели.

Fizzy - желани от деца, избрани от родители!

Станете наш партньор!

Свържете се с нас, за да изградим едно успешно партньорство!

Изборът на нашите доставчици е важен момент, за да имаме селекция от продукти, които напълно отговарят на производствените спецификации. Нашата процедура за качество се основава на действащите разпоредби относно сладкарски изделия, кутии и играчки. Партньорите ни от Франция – Fizzy distribution са високо квалифицирани и разбират всички изисквания за вкусово качество, функционалност, както и гарантират безопасността на нашите играчки.

Предоставяйки на всеки потребител игриви удоволствия Физи се превръща в любим бранд на всеки, който се докосне до него 😊.