Fedon

"FEDON S.A" е гръцка компания, основана още през 1971 година. С качеството на продуктите си и ниските цени те успяват да доминират сладкарската промишленост както на Гръцкия, така и на Международния пазар. Техните продукти са във всяка верига супермаркети в Гърция, както и в по-малки магазини в цялата страна. Техните продукти могат да се намерят в 13 страни в Европа, САЩ, Канада и Австралия, включително и в България.

Качеството на Fedon

Високи стандарти

"FEDON S.A" прилага най-строго качество протоколи, за да гарантира, че продуктите отговарят на всички стандарти за безопасност.

Сертифицирани

Те са сертифицирани съгласно МФС, BRC и ISO 22000.

Проверка на качеството

Регулярно се извършват инспекции по време на цялата производствена процедура. Започвайки от съставките и приключвайки с крайния етап при подготовката на продуктите, те се грижат да са в крак с всички висококачествени стандарти.

Гризини

Мини пайове

4 различни вида вкусове

Налични в дисплей кутии по 9 бр. по 50 гр.

Хрупкави филийки със семена

Хрупкавите крекери стават част от ежедневните хранителни навици, като най-подходящото ястие за тези, които следват тенденциите в здравословното хранене, но и за тези, които просто искат да им се насладят.

Нашите хлебчета са не просто печени, а сушени и съдържат впечатляващите над 50% семена, повече от 17% протеини и над 13% диетични фибри!

Предлагат се в 4 уникални комбинации: спелта и ръж, чиа и елда, киноа и рожков и ечемик и слънчогледово семе.

Те следват всички съвременни тенденции за здравословно хранене и могат да се консумират със салати, супи, разядки,  като малко ястие, но и като здравословна закуска!

Крутони

Средиземноморски гризини

Гръцки гризини, произведени от майстори пекари в Солун – с ароматни съставки, които ще ви отведат до Средиземно море, само за един миг!

Туистис без захар

Традиционни дребни сладки, без цялата ненужна захар в две вкусни комбинации.

Свържете се с нас