Fedon

FEDON S.A е гръцка компания, основана през далечната 1971 г. С високо качество и конкурентни цени те успяват да доминират сладкарската промишленост на гръцкия и международния пазар. Гризини, мини пайове, мъфини, фета кейкове, бисквити, курабии, други лакомства, хрупкави филийки със семена, крутони - продуктите на FEDON ви очакват! Има ги в 13 страни в Европа, САЩ, Канада и Австралия, както и в България, където Инфотел сме техен представител.

Качеството на Fedon

Високи стандарти

"FEDON S.A" прилага най-строго качество протоколи, за да гарантира, че продуктите отговарят на всички стандарти за безопасност.

Сертифицирани

Те са сертифицирани съгласно МФС, BRC и ISO 22000.

Проверка на качеството

Регулярно се извършват инспекции по време на цялата производствена процедура. Започвайки от съставките и приключвайки с крайния етап при подготовката на продуктите, те се грижат да са в крак с всички висококачествени стандарти.

Гризини

Пълнозърнести гризини със слънчогледови семена 250 гр
Царевични гризини 250 гр

Единствените на българския пазар сушени хрупкави филийки със семена и без брашно

Единствените на българския пазар сушени хрупкави филийки със семена без брашно стават част от ежедневните хранителни навици, като най-подходящото ястие за тези, които следват тенденциите в здравословното хранене, но и за тези, които просто искат да им се насладят.  Нашите хлебчета са не просто печени, а сушени и съдържат впечатляващите над 50% семена, повече от 17% протеини и над 13% диетични фибри!

Предлагат се в 4 уникални комбинации: спелта и ръж, чиа и елда, киноа и рожков и ечемик и слънчогледово семе.

Те следват всички съвременни тенденции за здравословно хранене и могат да се консумират със салати, супи, разядки,  като малко ястие, но и като здравословна закуска!

Крутони

Мини пайове

4 различни вида вкусове

Налични в дисплей кутии по 9 бр. по 50 гр.

Ябълков пай 50 гр.
Лимонов пай 50 гр.
Ягодов пай 50 гр.
Черешов пай 50 гр.

Фета кейкове и мъфини

Още вкусни лакомства - традиционни пайове, кадаиф, бисквити, курабии...

Традиционен кайсиев пай 370 гр.
Гръцки курабии с бадеми и пудра захар в метална кутия 450 гр.
Традиционен ягодов пай 370 гр.

Станете наш партньор!

Свържете се с нас, за да изградим едно успешно партньорство!