CatsDogs

Cat’s and Dog’s Water , марка на Trivarga е Швейцарска компания, която използва чиста Австрийска изворна вода и най-висококачествените плодове, витамини и минерали и от тях прозвежда функционални напитки за домашни любимци, които да поддържат най-верния ви спътник хидратиран.

Напитката, която предлагаме екслузивно за България е на водна основа и съдържа всички необходими основни хранителни вещества, протеини, витамини и минерали. Без захар и консерванти. С ниско съдържание на лактоза и невероятен вкус на банан.

Подходяща както за изцяло заместване на водата в менюто на Вашия домашен любимец, така и за преодоляване на специфични нужди – като дехидратация, авитаминоза, проблеми със храносмилателната система, кожата и костите.

Зарадвайте домашния си любимец, като му дадете екстрите, които заслужава – този път под формата на вкусна и полезна домашна напитка – заменете изцяло витамините и добавките и забравете досадното и трудно даване на таблетки на Вашия любим спътник в живота – Вашата котка или куче !

И най- хубавото е, че ще бъдете първите, които ще опитат !

Хранителната ни добавка е нова за България и по предварителните проучвания и срещи с големите ни клиенти – тя ще се превърне в продукт, който ще ни спечели най- вече спокойствие – на нас и нашите любимци и ще генерира висока ротация и приходи!

Позволете ни да ви разкажем повече за нас и нашите продукти

Свържете се с нас