Amoremio

Amore Mio, марка на Sweet Wipes S.r.l. е Италианска компания, с линия от специфични продукти за грижа и почистване на домашни любимци, като различни видове морки почистващи кърпи, подложки и пелени, почистващи тампони за очи и уши и други.

Инфотел 2000 е екслклузивен вносител и дистрибутор на марката на територията на България.

Компанията разполага с гама от артикули в постоянна еволюция и разширяване, като, благодарение на непрекъснатия обмен на информация между производителя, търговеца и крайния клиент, предлага иновативни, целеви и висококачествени продукти!

Ние сме Инфотел 2000

Ние се грижим за всички производствени аспекти: започваме от вискозната маса и материалите, преминаваме през над 100 различни натурални аромата, за да стигнем до готовата опаковка. По този начин гарантираме постоянен контрол на качеството на продуктите: от избора на суровини, през производството, до опаковането и дистрибуцията.

Ние обичаме домашните любимци и заради тях изследваме и използваме само съставки с овлажняващи, освежаващи и успокояващи свойства, които защитават и почистват козината на им безопасно и с най-висока грижа към тях.

Вдигнете оборота и печалбата на своя бизнес!
Ние имаме продуктите и знанията да го осъществим заедно.

Свържете се с нас: